“Sametinpehmeä festivaali 2019” C-kasettina ja SoundCloudissa

Sompasaaren uusin kasettijulkaisu 29.11.2019

Sompasaari vapauttaa taas uuden kummallisen julkaisun rakkaiden faniensa kuunneltavaksi! Tällä kertaa kyseessä on ihan oikea C-kasetti, kaunis jo esineenä ja lisäksi se soikin kauniisti.

“Sametinpehmeä festivaali 2019” – kasetin painos on 50 kpl

Mistä on kyse:
Elokuussa 2019 pienet espoolaiset pihajuhlat eskaloituivat vastavirtamusiikin suureksi juhlaksi. Jos olit paikalla, tiedät mitä tarkoitamme ja tässä on oiva tapa palauttaa mieliin, mitä oikein tulikaan kuultua. Ja jos et ollut, tämä julkaisu onkin sitten ihan pakkohankinta, kurkistus bändin ja vieraiden nykyiseen livekuntoon.

Mukana albumilla:
Perkkaan katu-uskottava tunnelmataituri Kimmo Rintakoski esittää kappaleet “Andalusia” ja “Rokkibiisi”.

Tomi Kristian ei päästä yleisöä koskaan liian helpolla. Tomin terävästä kynästä ovat lähtöisin “Rötösherra”, “Et sitä myönnä kuitenkaan” ja “Koneihminen”.

Sompasaari käväisee aikakoneella 70-luvun Oulussa ja 2000-luvun Pariisissa, suree yhden miehen sotia, kolistelee Tolstoi-junassa ja Moskovan metrossa notkuvaa aavikkobluesia, pistäytyy ambientilla avaruusromupajalla. Olavi ja sydän samalla puolella. Kulunut mies bussissa ei pääse kunnon vauhtiin vielä tällä kertaa (mutta odottakaapa ensi kevättä). Lopuksi Metsolan kantele soi!

Sompasaaren esittämät kappaleet:
Oulu 1975
Eksyneet
Lenkkareiden värinen taivas (osa)
Rakkauden näytelmä
Encelados
Kuuntelemme Moskovaa
Puhut liikaa
Olavi
Oravan laulu
Olemme turvassa (bonusraita)

Painosmäärä 50 kpl
Julkaisupvm perjantai 29.11.2019
Hinta 10e, postitettuna 15e

Kasetin mukana saat latauskoodin, jonka avulla pääset kuuntelemaan biisit tasokkaina striimauksina tai lataamaan itsellesi mp3-muodossa. Mukana myös tuore bonusbiisi “Olemme turvassa”.

Ilman bonusmateriaalia ja latausmahdollisuutta albumi on kuultavissa SoundCloudissa.

Tilaukset:
Sähköpostilla tilaukset@sompasaarimusic.com tai facebookin yv-viestillä Sompasaarelta tai Juhalta.

Vastaa